Menu +

Actueel

Beste allemaal,

Om te beginnen wil ik jullie hartelijk danken voor het enorm fijne contact dat we afgelopen periode met jullie hebben gehad. Ondanks de moeilijke tijd en de soms onduidelijke regelgeving hebben we er met z’n allen een zo veilig en goed mogelijk sportklimaat voor de jeugd van gemaakt. Het plezier spatte van foto’s af die ik van jullie activiteiten gezien heb. En mede dankzij dit succes kondigde het kabinet afgelopen woensdag een verruiming van de regelgeving aan; ook de volwassenen mogen nu gaan sporten in groepen. Nog niet altijd op de manier zoals we dat willen, en niet altijd op de locatie die we graag zouden willen gebruiken. Maar stap voor stap gaan we voorwaarts.

Met deze mail wil ik jullie graag informeren over de nieuwe regelgeving en het nieuwe proces dat daar bij hoort.
– Het is met de nieuwe regelgeving mogelijk om ook de openbare ruimte te gebruiken. Ga verstandig om met deze kans, het staat een gemeente vrij om deze openstelling weer in te trekken als de veiligheid in het geding komt;
– Zoals gezegd mogen volwassenen weer beginnen met sporten in groepen;
– In tegenstelling tot de vorige ronde hoeven jullie ditmaal geen protocol aan ons voorleggen voordat jullie kunnen beginnen. We gaan ervan uit dat jullie de ingeleverde protocollen verder verbeteren, je aan de wet- en regelgeving houden en dat jullie de protocollen van de sportbonden en andere belangenbehartigers ter harte nemen;

MAAR….

Het is pas mogelijk om te beginnen als de nieuwe noodverordening klaar is en gepubliceerd is, en dat is hij op het moment van schrijven nog niet. In deze verordening staat wat wel en niet mag en waar dus op gehandhaafd wordt. Dat kunnen ook lokale of regionale verscherpingen zijn. Zo lang de nieuwe noodverordening niet vastgesteld is geldt de oude en dat houdt onder andere in dat de openbare buitenruimte niet gebruikt mag worden en volwassenen niet in groepen mogen sporten. Zodra de noodverordening vastgesteld is zal ik jullie direct op de hoogte brengen middels een mail. De hoop is dat dit vanavond nog gebeurd, maar ik kan dit niet beloven.

Daarnaast is besloten dat de binnenzwembaden weer open mogen per maandag. Echter, in overleg met Sportfondsen hebben wij besloten hier iets meer tijd voor te nemen. We willen graag het water weer op temperatuur brengen, veiligheidschecks doen en hier gaan we wel voor een goed protocol zorgen. Zodra er meer bekend is over de opening en op welke wijze de activiteiten weer opgestart worden horen jullie van ons.

Wij gaan ervan uit dat op dit moment deze mail voldoende houvast geeft om goede en veilige plannen te maken, maar ook om deze nog niet om te zetten naar de belofte dat er maandag getraind kan worden. Mochten er desondanks nog vragen zijn dan weten jullie ons te vinden.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Erik Metgod en Joni Stolk,
Maurits van Tubergen Lotgering

 

 

Kijkdagen van 2019/2020 zijn:

19 oktober 2019
14 december 2019
21 maart 2020
27 juni 2020

De laatste zwemles voor zomervakantie is 27 juni 2020

 

 

 

 

Zwemtijden en prijzen

Wij geven zwemles op zaterdagochtend van 8:30 uur 9:15 uur en van 9:15 uur t/m 10:00 uur.

Kosten per zwemles (45 minuten) € 15,00.

U krijgt 2 maandelijks en rekening van ons.

Bij korte afwezigheid vindt geen restitutie plaats.

182222

Nieuwe leerlingen starten met een andere lesmethode genaamd “Super Spetters” (zie: www.superspetters.nl)
Leerlingen die al zwemles bij ons volgen, blijven dit doen volgens de richtlijnen van de Nationale Raad Zwemdiploma’s, maar zullen les gaan krijgen samen met een ander kind om zo van elkaar te leren. Als het mogelijk is gebeurt dit met twee lesgevers.

Heeft u nog vragen, stel ze dan aan Colinde of Peter.

Klik hier voor de Tevredenheidsmeting van de SupperSpetters!